Jana´s food
Rumaronie/Slivaronie
›
Likér z jeřabin, kávy a rumu nebo slivovice Letos se kamarádce urodilo jeřabin. Zpracovávala jsem na sirup a dala ochutnat manželovi - myš...
Polévka z medvědího česneku
›
Máme rádi medvědí česnek a letos jsme se rozhodli vyzkoušet z něj udělat polévku. Prošli jsme internet hledajíce inspiraci a nakonec jsme ...
Cantuccini - italské sušenky ke kávě nebo čaji
›
Pauzy mezi recepty se mi prodlužují, ale vařím a peču stále. Jen nějak nestíhám vkládat a hlavně fotit. Toto je náš oblíbený recept na ita...
Domácí pečivo - kaiserky a uzlíky
›
Po delší pauze jsem tu s novým receptem.
Adventní preclíčky
›
Také vám rodina pořád ujídá upečené cukroví? Upečte jim něco co mohou snít hned a vám to přitom nezabere moc práce a bude to chutnat skoro ...
Ovesný dýňový chlebíček
›
Sezóna velkých dýní je moje oblíbená. Jenže potom co udělám kompot, mi vždy zůstane doma ještě minimálně 5 kilo d...
Celozrnný koláč se švestkami
›
Manžel mě dlouho přesvědčoval, že celozrnné koláče nemohou být dobré. Tento koláč z celozrnné špaldové mouky vás ovšem přesvědčí o opaku, ...
Křehký koláč s tvarohem a ovocem
›
Úspěšně jsem se pokusila o zdravější verzi křehkého koláče. Jeho příprava netrvá nijak dlouho a můžete na něj využít mnoho druhů letního ov...
Rychlá ovesná kaše pro všední den
›
Podle tohoto receptu si dělám snídaňovou kaši skoro každý den. Podle sezony měním ovoce a místo mandlového nápoje můžete klidně použít oby...
›
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro web