Tuňáková pomazánka





Suroviny: 


1 větší lučina nebo pomazánkové máslo
1 konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
čerstvý chleba
okurka

Postup: 


Konzervu tuňáka otevřeme a slijeme z ní štávu. Dáme do misky spolu s lučinou a vidličkou rychle promícháme. Větší kousky tuňáka nevadí, vždyť je to jen rychlá večeře. Pomazánku namažeme na plátky chleba. Aby byla večeře na pohled elegantní přidáme okurku nakrájenou na plátky pomocí loupátka na zeleninu. Díky tomu získáme opravdu tenké a dlouhé plátky, které na chleba pěkně naskládáme.





Toto jídlo jsem na blog ani dávat nechtěla, není to nic převratného. Jenže manžel snědl 4 krajíce a říkal: "Tohle není na blogu? To tam dej, je to jednoduché a moc dobré, to bych mohl zvládnout i sám." Takže tady je jeden speciální recept pro mého manžela, ať si umí udělat sám večeři. 
Ona totiž okurka nakrájená na takovéto plátky chutná nějak jinak - je lepší. Tak to taky zkuste...